Betaalbare Led verlichting

Op zoek naar betaalbare LED verlichting? Of op zoek naar een lichtplan voor je huis? Bel gerust fabriekverlichting en maakt een vrijblijvende afspraak.


Betaalbare LED verlichting
Betaalbare LED verlichting Geos

Betaalbare LED verlichting

Op zoek naar betaalbare LED verlichting? Kom dan eens op de site van fabriekverlichting waar wij diverse LED lampen verkopen die zeer betaalbaar zijn. Neem bijvoorbeeld de LED lampen GEOS op de foto hierboven. De staande leeslamp kost slechts € 244,= en is een zeer exclusieve leeslamp van nikkel en is verstelbaar door middel van een gewichtsstang. het LED is slechts 6 watt en geeft warm geel licht. Het bureau lampje kost slecht € 183,=. Ze zijn zeer stijlvol door de eenvoud en makkelijk in elk interieur te plaatsen.

Betaalbare LED verlichting
Betaalbare LED verlichting met de LED Flat

Neem deze serie LED flat, ook al van die betaalbare led verlichting. Het design is geweldig mooi en ze zijn dan ook een echte eye-catcher. De staande led leeslamp kost slechts € 254,= inclusief verzending en het bureaulampje met de knikarm kost € 214,=, De rechte bureau/bed lamp kost € 181,= inclusief verzending. Ze hebben allemaal een touch aan en uit knop.

betaalbare LED verlichting
Betaalbare LED verlichting Tokyo

De foto hierboven is een topper namelijk de Tokyo, Deze prachtige design staande leeslamp is er ook als bureaulamp. Als staande betaalbare led verlichting kost hij € 193,=. Ze zijn gemaakt van nikkel en zijn multi functioneel verstelbaar. Hij gebruikt slechts 7 watt en geeft warm licht. Een belangrijk punt van deze betaalbare led verlichting is dat ze dimbaar zijn.

Advies

Maar als je behoefte hebt aan een gedegen advies en zoek je iemand die jou kan helpen met een lichtplan voor jou interieur. Bel dan gerust ons op en wij maken met jou een afspraak om je uit te nodigen in de showroom. Neem dan een plattegrond mee zodat wij jou goed kunnen adviseren. Ook als je een nieuwbouw huis hebt gekocht kunnen wij perfect helpen om te zorgen dat er overal voldoende en op de juiste plaatsen contacten zitten. Vaak wordt er standaard in de bouw plafond elektra dozen geplaatst en 9 van de 10 x op de verkeerde plaatsen.

Uiteraard kunne wij ook naar jou toekomen voor een persoonlijk advies aan huis.

Tel, 072-5616126

 


Reacties (0)


Voeg een reactie toeToegestaande tags: <b><i><br>Voeg een nieuwe reactie toe:


Laatste Berichten

Laatste reacties


Privacy policy