Bijzondere lampen online

Ook als je op zoek bent naar bijzondere lampen heeft fabriekverlichting echt wel aardig wat keuze. Van bijzondere houten, metalen, aluminium lampen aan toe


Bijzondere lampen
Bijzondere lampen met hier de Senna

Bijzondere lampen online

Ook als je op zoek bent naar bijzondere lampen online heeft fabriekverlichting echt wel aardig wat keuze.  Neem bijvoorbeeld de foto hierboven. De staande lamp Senna is een zeer bijzondere lamp gemaakt van gerecycled hout. De levertijd is ook al gauw vier weken omdat alle nabestellingen zeer dicht bij het origineel dienen te komen. Dit lukt overigens elke keer weer maar het is een speurtocht door het bos om de juiste stronk te vinden en te bewerken.

Bijzondere lampen
Bijzondere lampen online met hier de Brent.

Ook de tafellamp Brent is hier een goed voorbeeld van een bijzondere lamp. Je kunt het bijna design noemen zo mooi en apart als deze lampen zijn. Maar natuurlijk zijn niet alleen bijzondere lampen online van hout. Ookmde Hanglamp "Global" is bijzonder. Met zijn gezandstraalde binnenzijde en de ingekerfde landkaart aan de buiten zijde maakt ook deze lamp heel apart.

Bijzondere lampen
Bijzonder lampen  online"Global".

Maar veel belangrijker vandaag de dag is dat bijzondere lampen online ook nog eens betaalbaar moeten zijn. Men wil vandaag de dag niet teveel betalen voor verlichting omdat de trends erg vaak veranderen. Fabriekverlichting voldoet prima aan die eis want al onze lampen zijn betaalbaar dus ook de desinglampen en de bijzondere lampen. Sterker nog, alles wordt gratis aan huis geleverd en je hebt zeven dagen retourgarantie, mits in de originele verpakking en onebschadigd terug gestuurd.

Bijzondere lampen
Bijzondere lampen online Terrasa

Mocht je twijfelen over je aankoop of wil je misschien een goede voorlichting? dan kan dat ook bij fabriek verlichting. Wij hebben een help-desk die 7 dagen per week voor jou beschikbaar is van 9.00-22.00 uur. Mar ook kun je onze interieur specialist thuis laten komen voor een lichtplan. Hij helpt je om de totale balans tussen de lichtbronnen te creëren .

Bijzondere lampen
Bijzondere lampen online met de serie Cross

072-5616126

 


Reacties (0)


Voeg een reactie toe



Toegestaande tags: <b><i><br>Voeg een nieuwe reactie toe:


Laatste Berichten

Laatste reacties


Privacy policy