Klassieke lampen

Klassieke lampen zullen er altijd zijn zolang er mensen zijn die van een tijdloos interieur houden. Laat u vrijblijvend adviseren voor de juiste lampen.


Klasiieke lampen
Klassieke lampen met de nieuwe serie Moskow.

Klassieke lampen

Zolang ik in het vak zit en dat is inmiddels 32 jaar, worden er al meer klassieke lampen verkocht dan moderne. Echter is het de laatste vijf jaar behoorlijk aan het omdraaien. Steeds vaker worden er strakke moderne lampen verkocht. Maar de klassieke lampen zullen nooit verdwijnen. Er zijn nu eenmaal mensen die van een tijdloze stijl houden en daar passen klassieke lampen prima in. Op dit moment is de trend industriële lampen en worden veel gekocht door jonge mensen maar zijn van huis uit toch echte klassiekers. Ook de kroonluchters zullen altijd gemaakt worden vanwege hun rijke verleden en uitstraling.

Klassieke lampen
Klassiek lampen met de serie zakkronen.

Kristallen zakkronen is ook al zo'n voorbeeld van een trend die momenteel gaande is maar toch ook een lamp is uit de Sisi tijd en ver daarvoor. Schitterend om een grote zakkroon te zien hangen in een enorme vide of zoals bij Carre waar er meerdere hangen.

Klassieke lampen
Klassiek lampen met een moderne knipoog

Ook zijn er vele klassieke lampen zoals staande lampen, tafellampen, bureaulampen, wandlampen en videlampen. Balans krijg je als je van 1 serie de lampen thuis plaats. Er ontstaat een warme harmonie die zijn weerga niet kent. Vaak is het toch dat bij de mensen thuis een diversiteit aan lampen is, hierdoor ontstaat juist veel onrust.

Advies

Wilt u hulp hebben bij het uitzoeken van de juiste klassieke lampen bij u thuis, dan kunt u gebruik maken van onze interieur adviseur. Hij heeft inmiddels 32 jaar ervaring en maakt de mooiste interieurs zowel op modern, landelijk als klassiek niveau en tegen elk budget. Hij kan voor u ook een lichtplan maken en samen met u de juiste serie lampen uitzoeken en monteren. Al zijn adviezen zijn vrijblijvend maar wij hopen dat op basis van zijn kennis u over zult gaan tot het laten installeren van uw klassieke lampen.

Bel gerust voor al uw vragen, of voor het maken van een showroom afspraak of afspraak thyuis het volgende nummer; 072-5616126

Klassieke lampen
Klassieke lampen Pyramid.

 


Reacties (0)


Voeg een reactie toeToegestaande tags: <b><i><br>Voeg een nieuwe reactie toe:


Laatste Berichten

Laatste reacties


Privacy policy