Landelijke lampen

Voor aparte landelijke lampen ben je bij fabriek verlichting op het juiste adres. Veelal prachtige houten lampen met linnen kappen voeren de toon aan.


Landelijke lampenSerie gerecycled houten landelijke lampen

Landelijke lampen

Landelijke lampen heb je in vele soorten en uitvoeringen. Ze zijn er in metaal, in hout, veelal in chrome en aluminium. Ze zijn te krijgen als leeslamp, staande lamp, plafondlamp, wandlamp, hanglamp, videlamp, bureaulamp en als tafellamp. Op de boven foto is de collectie houten tafellampen te zien. Deze landelijke lampen passen uitstekend in zo;n sfeer en geven een warm gevoel. Ze zijn sfeer bepalend en stralen een bepaalde rust uit.

Landelijke lampen
Landelijke lampen met onze houten staande lampen.

Deze prachtige staande houten lampen zijn gemaakt van gerecycled hout en zijn bij bestelling ook allemaal uniek. Geen lamp is hetzelfde maar stralen wel gelijkende sfeer uit. De kappen passen perfect in een landelijk interieur omdat ze van linnen zijn gemaakt. Vooral veel natuurlijke materialen kenmerken een landelijke sfeer. Dit geldt ook voor de stoffen die je op de meubelen gebruikt. Veelal linnen, katoen en viscose voeren de toon aan. De kasten en tafels veelal teak en eiken in naturel  olie of white wax.

Landelijke lampen
industriële lampen passen ook goed bij landelijke lampen.

Mocht je op zoek zijn naar landelijke lampen maar weet je eigenlijk niet hoe je daar balans en harmonie in moet krijgen, dan kun je geheel vrijblijvend gebruik maken van onze interieur specialist. Hij komt op verzoek bij je thuis om samen met jou een lichtplan op te stellen, Hij weet als geen ander hoe je harmonie moet creëren met licht. Maar ook voor een totaal interieur advies ben je bij hem op het juiste adres. Hij maakt interieurs op elk niveau en budget. Of het nu gaat om een modern, klassiek of landelijk interieur, hij brengt totale balans daarin.

interieur advies
Gratis interieur advies van interieur specialist Hans Gonggrijp

Bel gerust vrijblijvend op voor een afspraak, dat kan ook eerst in de showroom om nader kennis te maken. Hij zal luisteren naar jou wensen en maakt op basis van jou smaak er een paleisje van.

Tel. 072-5616126

of mail; info@fabriekmeubels.nl

 


Reacties (0)


Voeg een reactie toeToegestaande tags: <b><i><br>Voeg een nieuwe reactie toe:


Laatste Berichten

Laatste reacties


Privacy policy