Landelijke verlichting

Voor een landelijke verlichting advies, bel je gerust fabriekverlichting.nl. Hans komt vrijblijvend thuis voor een lichtplan op maat en zorgt voor balans.


Landelijke verlichting
Landelijke verlichting voor boven een eettafel

Landelijke verlichting

Onder landelijke verlichting kan heel veel verstaan worden. De een vind dat houten lampen daartoe behoren. De ander vind juist wat strakker met een grote kap en de ander vindt juist industriële lampen weer prachtig in een landelijk interieur. Alles heeft met smaak te maken en alles kan in een landelijk interieur, zolang er maar balans is tussen de meubelen, gordijnen, zonwering, vloer en de lampen. De foto boven laat zien dat ook zo'n lamp uitermate geschikt is voor een landelijk interieur. Een grote white wax eiken robuuste tafel eronder mat gecapitonneerde eetstoelen en je heb een landelijke sfeer. Op de foto hieronder laat ik weer een landelijk chique sfeer zien. Bijna klassiek maar toch ook heel landelijk.

Landelijke verlichting
Landelijke verlichting. Een interieur advies op maat.

Bij fabriekverlichting hebben wij een mooie collectie landelijke verlichting. Onder andere onze serie houten lampen doen het heel erg goed. Ze zijn tijdloos en smaakvol en passen in werkelijk elk interieur. Dus in een landelijk interieur zijn ze een ware aanwinst. Wij hebben een aantal staande lampen en een aantal tafellampen (zie de foto's hieronder). Stijlvol met de linnen kappen, en geeft ze een heel natuurlijke uitstraling.

Landelijke verlichting
Serie gerecycled houten landelijke verlichting.

 

Landelijke verlichting
Landelijke verlichting met onze houten staande lampen.

Heb je een landelijk interieur en vindt je het heel moeilijk om de juiste collectie lampen te vinden voor jouw sfeer. Kom dan gerust eens praten met onze interieur specialist Hans Gonggrijp. Hij kan je ontvangen in onze showroom of bij je thuis komen voor een vrijblijvend advies. Maar niet alleen voor een lichtplan in balans kun je bij hem terecht, ook voor een complete metamorfose is hij absoluut de aangewezen man. Hij maakt van elk interieur een smaakvol geheel en zorgt dat alles is afgestemd op jouw smaak. Tevens houdt hij rekening met ieder zijn budget.

Afspreken? 072-5616126


Reacties (0)


Voeg een reactie toeToegestaande tags: <b><i><br>Voeg een nieuwe reactie toe:


Laatste Berichten

Laatste reacties


Privacy policy