Fabriekmeubels

Fabriekmeubels.nl is ontstaan in 2009, toen de crisis uitbrak en onlinewinkels op internet een belangrijkere rol begonnen in te nemen. Na een jaar voorbereidingen en overleg met diverse leveranciers is op 22 januari 2011 fabriekmeubels.nl een feit. Vanaf de eerste dag tot nu is het een groot succes en weten steeds meer klanten de site te vinden. Op deze site kunt u uw meubels, van kast tot bank, zelf samen stellen met behulp van onze unieke configurator. Welke kleur wilt u aan de buiten- of binnenzijde van uw kast die u heeft uitgekozen? Of welke type stof en welke kleur wilt u op uw bank? Welke beits wilt u op uw tafel? U ziet direct in beeld hoe uw meubel eruit komt te zien, dit in tegenstelling tot reguliere winkels, waarbij u het moet doen met kleine proefstalen om tot het ultieme meubel te komen. Fabriekmeubels.nl is de online woonwinkel van Nederland. En staat uw meubel niet op de site, dan wil dat niet zeggen dat wij het niet (goedkoper) kunnen leveren. U wilt toch ook niet betalen voor een dure locatie of duur personeel? U betaalt bij ons voor het product.

 Fabriekverlichting

Fabrieksverlichting.nl

Na het overweldigende succes van Fabriekmeubels.nl kon een uitbreiding met een lampensite niet uitblijven. Inmiddels wordt deze unieke site door vele klanten gevonden en bieden wij een bijzondere collectie lampen aan. Van hanglamp, staande lamp, bureaulamp tot wandlamp aan toe. Van klassiek, industrieel  tot modern. En dankzij het unieke filter is jouw lamp zo gevonden. Tevens hanteren wij een maximale levertijd van 10 dagen en bieden wij uiteraard herroepingsrecht toe. Onze lichtplan specialist kan ook bij je thuis komen voor een lichtplan op maat. Bij grotere opdrachten neemt hij je zelfs mee naar de lichtstudio etage (10.000 m2) van de woonindustrie (voorheen Home Trade Centre) te Nieuwegein. Mocht je daar niet slagen dan slaag je waarschijnlijk nergens! Maak gerust een showroom afspraak bij ons in Alkmaar en laat je vrijblijvend inspireren en adviseren.

 de-bankenfabriek

Ons grote succes is de-bankenfabriek.nl, uniek in aanzicht en gebruiksgemak. Je kunt dankzij de unieke configurator, zelf je eigen bank samenstellen en de juiste stof en kleur bepalen. Ook bieden wij diverse opties in poten aan. Je kunt gratis proefstalen aanvragen van de stof van jouw keuze. Maar nog veel unieker, wij maken de bank van jouw dromen. Dus wil je graag een gestoffeerde bank in de erker of heb je een afwijkende gradenhoek waar je wel de bank langs wilt laten lopen, dan maken wij het voor je. In onze eigen fabriek wordt jouw unieke bank op maat gemaakt, geheel afgestemd op jouw zitcomfort. Onze klanten komen eerst (op afspraak), naar onze prachtige showroom in Alkmaar om het juiste model, zitcomfort en stofkeuze te bepalen. Vervolgens komt onze specialist bij je thuis om de erker of afwijkende hoek in te meten en er een mal van te maken. En na maximaal 6-10 weken is jouw droombank klaar om geplaatst te worden. Op de site zie je hier een aantal voorbeelden van bij de reviews van onze klanten. 

 


de-bankenfabriek

Nog maar net bekomen van het succes van de-bankenfabriek of onze vijfde website is een feit; fabriektafels.nl. Een zeer professionele site waar wij een collectie exclusieve tafels aanbieden die ontworpen zijn door onze eigen interieurspecialist. Elke tafel is uniek en gemaakt van de allerbeste materialen zoals RVS, staal en topkwaliteit hout. Tevens bieden wij de klant de gelegenheid aan om zelf hun eigen ontwerp tafel bij ons in te dienen en geven binnen 48 uur een vrijblijvende prijsopgave. Alle houten bladen kunnen gekozen worden met veel knoest en veel schuwer of juist helemaal glad en alles wat daar tussen zit. Welke kleur wilt u? Het kan allemaal, van een ronde tafel, tot een vierkante, een kruispoot tot een dikke rechte poot. U bent de dirigent en wij maken het voor u buiten onze bestaande collectie om. Fabriektafels.nl, een unieke website maar geldt dat niet voor al onze websites?

 


 

En dat is website nummer 6! eetstoelenfabriek.nl

Na al het succes kon een website tevens shop niet uitblijven. In deze site bieden wij uitsluitend eetstoelen en eetbanken aan van het merk Nouvion. Een ambachtelijk Nederlands bedrijf die eetstoelen produceert van de allerbeste materialen. Je kunt kiezen uit diverse stofmogelijkheden maar ook in vele leersoorten. De houten poten zijn leverbaar in 12 kleuren maar ook stalen of rvs onderstellen behoren tot de mogelijkheden. Alle eetstoelen en eetbanken van dit merk zijn aanwezig in onze showroom en daarmee zijn wij uniek in Nederland. Helemaal uniek is onze eetstoelen/eetbanken service aan huis. Zie je een leuke eetstoel of eetbank, maar ben je niet in de gelegenheid om onze showroom te bezoeken, dan komen wij met de stoel of bank van jouw keuze (vrijblijvend) bij je thuis. Onze interieur adviseur neemt alle mogelijkheden mee om samen met jou tot de perfecte combinatie te komen.

 Privacy policy