Fabriekmeubels

Fabriekmeubels.nl is ontstaan in 2009, toen de crisis uitbrak en onlinewinkels op internet een belangrijkere rol begonnen in te nemen. Na een jaar voorbereidingen en overleg met diverse leveranciers is op 22 januari 2011 fabriekmeubels.nl een feit. Vanaf de eerste dag tot nu is het een groot succes en weten steeds meer klanten de site te vinden. Op deze site kunt u uw meubels, van kast tot bank, zelf samen stellen met behulp van onze unieke configurator. Welke kleur wilt u aan de buiten- of binnenzijde van uw kast die u heeft uitgekozen? Of welke type stof en welke kleur wilt u op uw bank? Welke beits wilt u op uw tafel? U ziet direct in beeld hoe uw meubel eruit komt te zien, dit in tegenstelling tot reguliere winkels, waarbij u het moet doen met kleine proefstalen om tot het ultieme meubel te komen. Fabriekmeubels.nl is de online woonwinkel van Nederland. En staat uw meubel niet op de site, dan wil dat niet zeggen dat wij het niet (goedkoper) kunnen leveren. U wilt toch ook niet betalen voor een dure locatie of duur personeel? U betaalt bij ons voor het product.

 Fabriekverlichting

Na het overweldigende succes van Fabriekmeubels.nl kon een uitbreiding met een lampensite niet uitblijven. Inmiddels, na een half jaar, zijn wij de grootste en goedkoopste onlineverlichtingszaak van Nederland. En dankzij onze unieke filter vindt jij jouw lamp in een handomdraai. Of het nu gaat om een hanglamp, wandlamp, staande lamp, tafellamp, videlamp of plafondlamp, Fabriekverlichting.nl heeft het:  van apart tot bijzonder en van klassiek tot modern. Tevens hanteren wij een maximale levertijd van tien werkdagen en bieden wij u een retourgarantie. En mocht u een lichtplan nodig hebben, dan kan onze interieurspecialist u thuis of op de zaak van dienst zijn. Hij neemt bij een grotere opdracht de mensen zelfs mee naar de lichtstudio-etage van het HTC (Home Trade Centre) te Nieuwegein. Mocht je daar niet slagen dan slaag je waarschijnlijk nergens.

 de-bankenfabriek

Hij is nog maar net in de lucht, deze fantastisch mooie, nieuwe site. Uniek in aanzicht en gebruiksgemak. Je stelt online uw eigen bank samen. Je wilt een driezitsbank met een heerlijk comfort, met zilveren poten en in een sterke, rode stof? Kies dan bijvoorbeeld voor de Lelie 3 -zits, kies de juiste kleur voor de poten en kies vervolgens voor de stof Kiss red. Je ziet daarna de bank groot in beeld. Dit geeft u een heel duidelijk idee van hoe jouw bank eruit gaat zien. Uiteraard snappen wij dat jij er eerst ook nog op wilt zitten en dat kan natuurlijk in onze mooie showroom in Alkmaar. Alle modellen staan hier opgesteld om uit te proberen. In reguliere interieurwinkels moet je het vaak doen met een staaltje van 10 x 20 cm, waardoor jij moeilijk een totaalbeeld kunt vormen. Je moet maar afwachten of het mooi wordt. Bij ons heb jij online jouw keuze al bepaald en dat tegen veel scherpere prijzen. Nog een sterk punt is dat alles in Nederland geproduceerd wordt, waardoor er constant controle is op de kwaliteit van jouw bank. Ook proefstaaltjes kun  je aanvragen via deze site om, alvorens de showroom te bezoeken, jouw keuze al te bepalen.


de-bankenfabriek

Nog maar net bekomen van het succes van de-bankenfabriek of onze vijfde website is een feit; fabriektafels.nl. Een zeer professionele site waar wij een collectie exclusieve tafels aanbieden die ontworpen zijn door onze eigen interieurspecialist. Elke tafel is uniek en gemaakt van de allerbeste materialen zoals RVS, staal en topkwaliteit hout. Tevens bieden wij de klant de gelegenheid aan om zelf hun eigen ontwerp tafel bij ons in te dienen en geven binnen 48 uur een vrijblijvende prijsopgave. Alle houten bladen kunnen gekozen worden met veel knoest en veel schuwer of juist helemaal glad en alles wat daar tussen zit. Welke kleur wilt u? Het kan allemaal, van een ronde tafel, tot een vierkante, een kruispoot tot een dikke rechte poot. U bent de dirigent en wij maken het voor u buiten onze bestaande collectie om. Fabriektafels.nl, een unieke website maar geldt dat niet voor al onze websites?

 Privacy policy